Website Green Deal Biobased bouwen verhuist

Het project is afgerond. De website www.greendealbouwen.nl gaat binnenkort op deze plek uit de lucht. De website blijft beschikbaar.

 

Een deel van de informatie van deze website is nog te lezen via de afgeronde projecten op de website van Agrodome: Stichting.agrodome.nl/afgeronde-projecten/greendealbouwen

 

De nieuwsberichten zijn verwijderd omdat veel berichten inmiddels gedateerd waren en ook i.v.m. auteursrechten. Wij hadden moeite gedaan om alleen toegestaan beeldmateriaal te gebruiken. Maar soms is de herkomst blijkbaar anders dan gedacht of niet te achterhalen. Vindt u op deze site toch nog een foto of afbeelding die niet mag worden gebruikt? Neem dan svp contact op met Stichting Agrodome. Dan zullen we deze per ommegaande verwijderen.

 

green deal

 


Kijk bij artikelen op www.biobasedbouwen.nl voor nieuwsberichten over biobased bouwen....

Omdat de Green Deal Biobased Bouwen is afgerond worden hier alleen nognieuwsberichten aan toegevoegd die met deze Green deal te maken heeft. Voor allerlei nieuws over biobased bouwen kunt u kijken op de Kennnisbank Biobased Bouwen.

 

de Gruyter fabriek

 


Bericht van het Programma Green Deals

Afronding Green Deal Biobased Bouwen

Startjaar:  2013

Status:  afgerond

Thema:  Biobased Economy, Bouw.

Resultaat: Er is een kennisbank gerealiseerd en op de Innovation Expo 2016 toonde Stichting Ecobouw Nederland een concept van een biobased huis.

Lees meer op biobasedbouwen.nl →

of op de pagina biobased-bouwen op de site van de greendeals.nl

 

green deal